rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Cloud Managed Services & Solutions

RPBG werkt samen met tal van aanbieders van cloudserviceoplossingen om u de beste prijzen en service voor deze oplossingen aan te bieden. Bovendien kunnen wij als managed service provider 24/7 Cloud Management-services bieden en uw organisatie technische ondersteuning bieden om de bedrijfsactiviteiten te automatiseren en te verbeteren. 

RPBG werkt samen met cloudleveranciers zoals Microsoft en Google om u de beste cloudplatforms op de markt te bieden. Migreren naar de cloud kan uw organisatie geld besparen, de opslagcapaciteit vergroten, de beveiliging verbeteren en bovenal virtualisatie bieden!

HRMSPlus

HRMSPlus, dé perfecte oplossing voor uw Human Resource processen. Met onze HRMSPlus standaard software automatiseert u uw HR processen en  bespaart u kosten en tijd! Het is de oplossing voor onder andere de personeel-en salarisadministratie van uw bedrijf.  Onze salarisverwerking is gebaseerd op de Surinaamse Loonbelasting Wet. Met meer dan 20 jaren ervaring en continue ontwikkeling en vernieuwing, voldoet HRMSPlus  aan de eisen en behoeften van elke in Suriname gevestigde organisatie.

Wij bieden twee (2) mogelijkheden aan:

 1. Web oplossing
 2. SaaS oplossing
Basis modules:
 • Import
 • Export
 • Presentie
 • Salarisverwerking
 • Toelagen
 • Verlof
Add-on modules:
 • History
 • Waardevast salaris
 • Geavanceerde rechten definiëren
 • Koppeling met Time & Attendance
 • Import & Export mogelijkheden
 • Loonslips e-mailen
Wat voor toegevoegde waarde heeft HRMSPlus SaaS voor u als ondernemer?

HRMSPlus SaaS is een salaris-en administratie verwerkingsprogramma dat een onderdeel is van cloud computing, de software draait in de cloud. U schaft de software niet aan. Wij geven elke klant via het netwerk toegang tot onze HRM+ applicatie die op maat voor hem is geconfigureerd.

 • Geen investeringskosten voor computer en software infrastructuur
 • Neemt geen ruimte in beslag op de harde schijf van uw pc of laptop
 • Kosteloze updates
 • Schaalbaar
 • Volgens de Surinaamse wetgeving
 • Modulair opgebouwd
 • Altijd en overal beschikbaar
 • Beveiligde toegang en gegarandeerde back-ups
Wat voor toegevoegde waarde heeft HRMSPlus Web voor u als ondernemer?

HRMSPlus Web is een salaris-en administratie verwerkingsprogramma dat draait op een webserver. Werkplek installaties behoren hierdoor tot het verleden, terwijl het gemakkelijker is om via de browser in te loggen. Met dit programma structureert en automatiseert u uw Human Resource activiteiten.

 • Issues centraal opgelost en tegelijkertijd bij elke gebruiker
 • Neemt geen ruimte in beslag op de harde schijf van uw pc of laptop
 • Kosteloze updates
 • Schaalbaar
 • Volgens de Surinaamse wetgeving
 • Modulair opgebouwd

Certificeringen:

Odoo

One step away with Odoo!

In deze moderne wereld is het een noodzaak om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk aan te sturen en tegelijkertijd gelijke tred te houden met de veranderende klantvoorkeuren en daarbij behorende bedrijfsveranderingen. Odoo bewijst dat een dergelijke investering in een probleemloze oplossing voor bedrijfsbeheer tot het absolute minimum beperkt kan worden. 

Met Odoo als basis voor een flexibele ERP oplossing en de 20+ jaar ervaring in het implementeren en het verlenen van support op ERP systemen, heeft de RPBG Odoo basis oplossingen ontwikkeld die aansluiten op diverse branches. Het unieke van deze oplossingen is dat de RPBG de werkwijze van Surinaamse bedrijven als basis gebruikt heeft voor de uitwerking van deze sectorale oplossingen. 

Sectoren:

Finance

 

Wagenpark

 

Retail

 

Wholesale

 

Vrachtafhandeling

 

Horeca

 

Verlof

 

Contractbeheer

 

Medici

 

Communications

Unified Communications as a Service (UCaaS)

Een professionele VoIP-telefooncentrale voor een vast bedrag per maand. Flexibel en schaalbaar met een druk op de knop. Geen grote investeringen, geen verrassingen, 24/7 support en 100% garantie.

Onze UCaaS is een complete digitale communicatiesysteem waarmee je makkelijk de bereikbaarheid van je onderneming optimaliseert met functionaliteiten waarbij flexwerken ondersteund wordt. In combinatie met een SIP-trunk wordt  de bereikbaarheid geoptimaliseerd en schaalbaar gemaakt, terwijl bel rechten en limitaties alsook rapportages vanuit de centrale behoren tot de standaard functionaliteiten. Daarnaast kan door middel van “custom programming”  centraal beheer worden  geïmplementeerd over de werkprocessen. 

Appliance

Mocht u toch graag willen beschikken over uw eigen fysieke centrale, maar nog steeds willen genieten van de vele voordelen van deze oplossing, dan hebben wij voor elk bedrijf de juiste appliance ter beschikking. Deze appliance wordt op locatie geïmplementeerd waarbij de nodige randapparatuur wordt meegenomen om het bellen mogelijk te maken. Uw locatie zal tenminste voorzien moeten zijn van een (1) telefoonlijn om de externe gesprekken mogelijk te maken. 

Voor een glasheldere communicatie adviseren wij de upgrade naar een SIP trunk in plaats van een analoge lijn. Daarnaast bestaan er opties om de internationale belkosten te verlagen, neem gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Contact Center Software

Met onze Contact Center Software oplossingen heeft u een totaaloplossing voor telefonie en registratie van de gesprekken. Uw standaard business telefonie systeem wordt verrijkt met een aparte toevoeging speciaal voor contactcenters met functionaliteiten als:

 • Dashboards met SLA’s,
 • Barge opties om gesprekken mee te luisteren
 • Het aan en afmelden van agents als ook de performance meting per queue volgen. 

Kortom een uitgebreid telefonie systeem dat als een kant en klare oplossing aangeboden kan worden aan contactcenters.

Security as a Service (SECaaS)

Voor veel organisaties is informatie hun belangrijkste bezit, dus het beschermen ervan is cruciaal. Netwerkbeveiliging is een onderdeel dat ervoor zorgt dat uw informatie beschermt wordt tegen aanvallen. Netwerkbeveiliging is het voorkomen van ongeautoriseerde toegang, gebruik, openbaarmaking, verstoring, wijziging, inspectie, opname of vernietiging van informatie. Netwerkbeveiliging is niet langer een kwestie van het installeren van een firewall aan de rand van uw netwerk en het toepassen van een beveiligingsbeleid. Het wordt veel meer betrokken naarmate cybercriminelen geavanceerder worden. 

Security Solutions zijn steeds populairder geworden voor bedrijfsinfrastructuren als een manier om de verantwoordelijkheden van het interne beveiligingsteam te verlichten en beveiliging behoeften te schalen naarmate het bedrijf groeit. Endpoints waaronder telefoons, printers, laptops, computers en tablets zijn vaak het doelwit van aanvankelijke compromissen of aanvallen. Uit een recent onderzoek bleek dat bij 30% van de inbreuken, malware op endpoint apparaten was geïnstalleerd. Met een steeds groeiend aantal endpoints  in een organisatie, wordt het beheer van IT-middelen een uitdaging. Zonder realtime centraal beheer is het moeilijk om het aanvals oppervlak te bewaken, kwetsbaarheden te beheren, beveiliging naleving af te dwingen en wijzigingen bij te houden.

Waartegen kunnen wij u beschermen?

Hoewel het belangrijk is om te begrijpen waartegen RPBG u kan beschermen, is het essentieel om ook te begrijpen waar wij u kunnen beschermen. Uw gegevens zijn nu overal, op lokale laptops, mobiele telefoons, tablets, op lokale servers, cloud services en elk van deze platforms moet worden beveiligd.

Wij bieden een oplossing die de beveiliging van deze apparaten versterkt door middel van geïntegreerde zichtbaarheid, controle en proactieve verdediging. Dit met de mogelijkheid om endpoint risico’s te ontdekken, bewaken en beoordelen, kunt u ervoor zorgen deze risico’s te verkleinen en de blootstelling verminderen. 

Onze oplossing verdedigt tevens proactief tegen geavanceerde aanvallen, die gericht zijn op kwetsbaarheden in applicaties die nog moeten worden ontdekt of gepatcht. 

Beveiligde toegang op afstand

Met de Security Solution van de RPBG kunt u veilig en betrouwbaar toegang bieden tot uw bedrijfsnetwerk en applicaties vanaf vrijwel elke externe locatie met een internetverbinding. Wij vereenvoudigen de gebruikerservaring op afstand met ingebouwde auto-connect en always-up VPN-functies. Indien gewenst kunnen wij een twee-factor authenticatie, een extra beveiliging, bieden.

Onze oplossing komt standaard met een firewall die applicatiebeheer, inbraakpreventie en geavanceerde zichtbaarheid over het netwerk biedt.

Firewalls blokkeren niet alleen malware, maar bevatten ook de flexibiliteit om het netwerk veilig te houden wanneer zich nieuwe bedreigingen voordoen. Firewalls controleren het verkeer dat het netwerk binnenkomt en verlaat. Dit gebeurt op de achtergrond zonder dat de gebruiker er iets van merkt qua snelheid en prestatie van het netwerk.

Waarom Security Solutions van de RPBG?
 1. Verhoogde beveiliging. Wij maken gebruik van de nieuwste beveiligingsapparatuur (zowel fysiek als virtueel) en reageren 24/7 op beveiligingsrisico’s.
 2. Geen investeringen. Wij vermijden kapitaaluitgaven door de dienst te leveren tegen een maandelijkse vaste vergoeding binnen uw budget.
 3. Bespaar tijd. Wij verminderen aanzienlijk de hoeveelheid tijd die uw personeel nodig heeft om uw netwerk te beveiligen en doorlopende beveiligingsupdates en constante monitoring te bieden.
 4. Volledig inzicht. Helpt u kwetsbaarheden in het besturingssysteem en applicaties van derden in realtime op uw aanval oppervlak te detecteren.
 5. Monitoring en proactieve reactie op bedreigingen. Het is 4 uur ‘s ochtends en uw netwerk wordt aangevallen. Zou u met uw huidige beveiligingsoplossing meteen op de hoogte worden gebracht en zou u de aanval kunnen stoppen? Wij monitoren 24/7 en beschermen u proactief tegen bedreigingen/aanvallen.
 6. Nieuwste technologie met de laatste updates. Wij maken gebruik van wereldbekende beveiligingstechnologieën en bieden deze aan tegen een lage maandelijkse vergoeding. Wij zorgen ervoor dat de nieuwste beveiligingspatches worden toegepast op alle beschermde apparaten zodra ze beschikbaar zijn.
 7. Expertise hebben wij in huis voor elk probleem. 

De voordelen van onze oplossing betekent dat dit nu hét geprefereerde beveiligingsmodel voor kleine, middelgrote en grote bedrijven is. Er zijn geen initiële kosten aan verbonden, het beveiligingsbeheer is altijd up-to-date en u maakt geen overbodige vaste kosten aan personeel.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw digitale transformatie naar de cloud te beginnen.