rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

HRMSPlus

HRMSPlus, dé perfecte oplossing voor uw Human Resource processen. Met onze HRMSPlus standaard software automatiseert u uw HR processen en  bespaart u kosten en tijd! Het is de oplossing voor onder andere de personeel-en salarisadministratie van uw bedrijf.  Onze salarisverwerking is gebaseerd op de Surinaamse Loonbelasting Wet. Met meer dan 20 jaren ervaring en continue ontwikkeling en vernieuwing, voldoet HRMSPlus  aan de eisen en behoeften van elke in Suriname gevestigde organisatie.

Wij bieden twee (2) mogelijkheden aan:

 1. Web oplossing
 2. SaaS oplossing
Basis modules:
 • Import
 • Export
 • Presentie
 • Salarisverwerking
 • Toelagen
 • Verlof
Add-on modules:
 • History
 • Waardevast salaris
 • Geavanceerde rechten definiëren
 • Koppeling met Time & Attendance
 • Import & Export mogelijkheden
 • Loonslips e-mailen
Wat voor toegevoegde waarde heeft HRMSPlus SaaS voor u als ondernemer?

HRMSPlus SaaS is een salaris-en administratie verwerkingsprogramma dat een onderdeel is van cloud computing, de software draait in de cloud. U schaft de software niet aan. Wij geven elke klant via het netwerk toegang tot onze HRM+ applicatie die op maat voor hem is geconfigureerd.

 • Geen investeringskosten voor computer en software infrastructuur
 • Neemt geen ruimte in beslag op de harde schijf van uw pc of laptop
 • Kosteloze updates
 • Schaalbaar
 • Volgens de Surinaamse wetgeving
 • Modulair opgebouwd
 • Altijd en overal beschikbaar
 • Beveiligde toegang en gegarandeerde back-ups
Wat voor toegevoegde waarde heeft HRMSPlus Web voor u als ondernemer?

HRMSPlus Web is een salaris-en administratie verwerkingsprogramma dat draait op een webserver. Werkplek installaties behoren hierdoor tot het verleden, terwijl het gemakkelijker is om via de browser in te loggen. Met dit programma structureert en automatiseert u uw Human Resource activiteiten.

 • Issues centraal opgelost en tegelijkertijd bij elke gebruiker
 • Neemt geen ruimte in beslag op de harde schijf van uw pc of laptop
 • Kosteloze updates
 • Schaalbaar
 • Volgens de Surinaamse wetgeving
 • Modulair opgebouwd

Employee Portal

Dé ideale HR oplossing voor elk bedrijf!

De employee Portal is een koppeling tussen twee (2) softwares, HRMSPlus en Odoo, waarin al uw Human Resource processen gedigitaliseerd zijn. Uit onderzoek is gebleken dat ontwikkelingen op het gebied van software en technologie een steeds grotere rol op HR-afdelingen spelen. Ruim de helft van de ondervraagden (57,1%) geeft aan dat efficiency de allerbelangrijkste reden is om HR-technologie te implementeren, gevolgd door betere en snellere informatievoorziening (43,4%). Dit is ook het geval met de koppeling tussen HRMS+ en Odoo. Alle informatie die je in de ene software invult, zal gesynchroniseerd worden in de andere software, waardoor de efficiënte en informatievoorziening vergroot zal worden. Het wordt hiermee makkelijker om een HR strategie te bepalen voor het bedrijf.

Werving & Selectie

Maak uw vacaturesite, promoot uw vacatures en volg,eenvoudig ingediende sollicitaties op. Volg elke sollicitant en leg een database aan met vaardigheden en profielen met geïndexeerde documenten.

Werknemers

Beheer uw medewerkers met succes. Alle belangrijke info van elke afdeling in één overzicht. Stel zelf in wie bepaalde informatie mag zien: alleen de HR-managers, of alle medewerkers?

Beoordelingen

Maak binnen enkele minuten evaluaties en bekijk de prestaties van werknemers.
Regelmatige werknemer evaluaties instellen, overzichtelijke agenda weergave, exporteerbare antwoorden, maak de juiste evaluatie en ontwerp uw eigen enquête. Kortom automatiseer het evaluatieproces.

Aanvragen

U kunt documenten en links uploaden, documenten aanvragen  delen met anderen. Denk hierbij aan werkgeversverklaring, arbeidsovereenkomsten en het werknemers reglement.

Verlof

Houd de vakantiedagen bij van elke werknemer. Werknemers voeren hun verzoeken in, managers keuren ze goed en valideren, allemaal in een paar klikken. De agenda van elke werknemer is meteen bijgewerkt.

Declaraties

Bespaar tijd op declaraties, raak geen kwitanties meer kwijt en beheer declaraties per team.

Odoo

One step away with Odoo!

In deze moderne wereld is het een noodzaak om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk aan te sturen en tegelijkertijd gelijke tred te houden met de veranderende klantvoorkeuren en daarbij behorende bedrijfsveranderingen. Odoo bewijst dat een dergelijke investering in een probleemloze oplossing voor bedrijfsbeheer tot het absolute minimum beperkt kan worden. 

Met Odoo als basis voor een flexibele ERP oplossing en de 20+ jaar ervaring in het implementeren en het verlenen van support op ERP systemen, heeft de RPBG Odoo basis oplossingen ontwikkeld die aansluiten op diverse branches. Het unieke van deze oplossingen is dat de RPBG de werkwijze van Surinaamse bedrijven als basis gebruikt heeft voor de uitwerking van deze sectorale oplossingen. 

Sectoren:

Finance

 

Wagenpark

 

Retail

 

Wholesale

 

Vrachtafhandeling

 

Horeca

 

Verlof

 

Contractbeheer

 

Service & Repair

 

Exact

De markt waarin u zit kan uitdagender zijn dan ooit. Klanten zijn veeleisend en van u wordt verwacht dat u de beste dienstverlening of product kunt neerzetten. Het is tijd voor een nieuwe manier om uw onderneming te runnen.

Uw uitdagingen:
 1. Juiste interne informatie
 2. Eenduidig inzicht in uw processen vanuit een bron met informatie
 3. Analyse op basis van betrouwbare en actuele feiten
Dit vraagt bijvoorbeeld om:
 1. Analyse. Wat is de oorzaak van teruglopende verkopen of stijgende kosten.
 2. Tijdige actie. U wilt automatisch een sein krijgen als een order uw aandacht vereist.
 3. De juiste bedrijfsinformatie. Deze wilt u snel en effectief delen. U wilt rapportages online kunnen bekijken of via uw mobiel.
Exact is ontwikkeld voor uw uitdagingen. Exact zorgt onder meer voor:
 1. Databeheer. Eenmalige invoer van data en een versie van de waarheid.
 2. Informatie voor de gehele onderneming. Betrouwbaar, wereldwijd en geïntegreerd.
 3. Volledig inzicht. Alle informatie is onderling gekoppeld en onderliggende transacties zijn zichtbaar.
Exact en RPBG

RPBG is in Suriname al meer dan 20 jaar reseller van Exact Software en heeft zich bewezen door vele succesvolle implementaties in grote en kleine Surinaamse bedrijven. RPBG heeft door Exact getrainde consultants in dienst die support geven op de financiële, logistieke en andere nodige processen. Wij assisteren bij de procesbeschrijving tot de vertaalslag naar de software en zorgen voor een optimale after-sale support.

Exact Globe Next: Het product.

Alle afdelingen is het gehele bedrijfsproces, van inkoop tot klantenservice, werken in een gemeenschappelijk systeem met een gemeenschappelijk doel. Financiële administratie is de kern van het systeem. Alle processen zijn geïntegreerd inclusief de onderliggende financiële transacties.

Wij zijn reeds langer dan 7 jaar klant van RPBG.
Het is geen klant/leverancier verhouding maar meer een partnership. RPBG denkt met ons mee en hebben voor steeds meer uitdagingen waar wij tegenaanlopen een toepasselijke solution. Persoonlijk, betrokken en hart voor ons bedrijf en onze klanten. De responsetijden zijn supersnel en hebben bij urgente gevallen ons altijd goed opgevangen. Top communicatie, snel en accuraat en ook nog veel gezelligheid onderling.

– Tony Stuger, Afdeling ICT Sectiehoofd
Self Reliance Verzekeringen

See the full testimonials of RPBG clients.

Onze partners:

Need More Information?