rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Security, Disaster Recovery  & Continuity

U kunt niet genoeg bescherming hebben. Gartner voorspelt dat tegen het einde van 2017 de wereldwijde uitgaven voor cyberbeveiliging met 7% zullen toenemen tot 86,4 miljard dollar aangezien nieuwe en steeds geavanceerdere malware, phishing-aanvallen en spraakmakende hacks blijven domineren. 

Verouderde beveiligingsmaatregelen zoals antivirusprogramma’s zijn niet langer voldoende om uw organisatie te beschermen. Onze beveiligingsprofessionals helpen u bij het implementeren van de gelaagde maatregelen die u nodig hebt om elk kwetsbaar element en eindpunt van uw netwerk te beschermen.

Security Assesment

Beveiliging begint met een scan en beoordeling. Netwerk- en gegevensbeveiliging is essentieel voor het beheer van het moderne datacenter van vandaag, maar het is onmogelijk om uw beveiligingsplan op te stellen zonder uw kwetsbaarheden te kennen. Daarom biedt RPBG Security Assessment-services aan. Ons team voert een kwetsbaarheidsscan uit van een enkel Local Area Network en stelt een uitvoerend rapport op met de belangrijkste aanbevelingen die uw veiligheid verhogen en het risico van uw organisatie verlagen.

Uw IT-beveiligingsevaluatie bestaat uit de volgende elementen:

Geconsolideerde beveiligingsrapport

De geconsolideerde beveiligingsrapport beoordeelt individuele computers op basis van verschillende veiligheidscriteria. Apparaten die op het netwerk worden ontdekt, krijgen een algemene score toegewezen, evenals een specifieke score voor elk van de beoordelingscategorieën.  

Beveiligingsrisicorapport 

Dit rapport op directieniveau bevat een eigen beveiligingsrisicoscore, samenvattende grafieken, grafieken en een uitleg van de risico’s die zijn aangetroffen in de beveiligingsscans.

Beveiligingsbeleid beoordelingsrapport

Een gedetailleerd overzicht van het beveiligingsbeleid dat van kracht is op zowel domeinbrede als lokale apparaten.

Deel machtigingsrapporten

Uitgebreide lijsten van alle netwerkshares per computer, waarin wordt aangegeven welke gebruikers en groepen toegang hebben tot welke apparaten en bestanden, en welk toegangsniveau ze hebben. Deeltoestemming per gebruiker Rapport  organiseert machtigingen per gebruiker en toont alle gedeelde computers en bestanden waartoe ze toegang hebben. 

Uitgaand beveiligingsrapport

Benadrukt afwijking van industriestandaarden in vergelijking met uitgaande poort- en protocol toegankelijkheid, geeft een overzicht van beschikbare draadloze netwerken als onderdeel van een draadloze beveiligingsonderzoek en geeft informatie over de toegankelijkheid van internet inhoud.

Rapport aansprakelijkheid wegens inbreuk op gegevens

Persoonlijk identificeerbare klantinformatie op computers stelt uw bedrijf bloot aan aansprakelijkheid. Dit rapport is bedoeld om te laten zien hoe kwetsbaar uw organisatie is, door specifieke en gedetailleerde gevallen van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) in uw computernetwerk te identificeren die het doelwit kunnen zijn van hackers en kwaadwillende insiders, maar berekent ook de mogelijke financiële aansprakelijkheid op basis van de branche gepubliceerd onderzoek.

Beveiligingsbeheer Plan

Het Managementplan is een leidraad om verder te gaan, door individuele problemen te rangschikken en prioriteren op basis van hun potentiële risico voor uw netwerk. Als u problemen met lagere risicoscores oplost, wordt de algemene risicoscore niet verlaagd, maar wordt de algehele probleemscore verlaagd. Om het wereldwijde risico te verkleinen en de gezondheid van het netwerk te verbeteren, moet u eerst de problemen met hogere risicoscores aanpakken.

 

“Als een bedrijf die personeelsontwikkeling als prioriteit heeft, stellen wij het zeer zeker op prijs dat er training programma’s in Suriname worden aangeboden die voldoen aan onze verwachtingen. In deze uitdagende tijden, is het nodig dat er behalve een kwalitatief curriculum beschikbaar is, ook de optie voor remote-learning aanwezig is. RPBG heeft ons gelukkig in al deze aspecten van dienst kunnen zijn, en wij stellen dat zeer zeker op prijs. Gefeliciteerd met jullie 25ste verjaardag en wij wensen jullie veel succes in de verdere groei van het bedrijf.”

– Jonathan Gangadin, Superintendent
LEARNING AND DEVELOPMENT
Newmont Suriname LLC

See the full testimonials of RPBG clients.

Security Monitoring

24/7 Beveiligingsmonitoring

De cybercriminelen van tegenwoordig richten zich op bedrijven als het uwe, omdat de kans groot is dat u zelfs met moderne beveiligingsfirewalls en -netwerken niet over de geavanceerde detectietools beschikt om te controleren wat er binnen uw bedrijfsnetwerk en op internet gebeurt. Nu kunt u anticiperen met echt Security Information and Event Management (SIEM), compleet met een 24×7 Security Operations Center (SOC) en getraind Incident Response Team – speciaal ontworpen voor de MKB-markt.

Voorkom aanvallen van malware en gegevensdiefstal. 

Zelfs geavanceerde beveiligingstools kunnen cyberaanvallen via internet of e-mailsystemen tegenwoordig niet voorkomen. De meeste organisaties realiseren zich niet dat malware maanden of jaren sluimerend op een netwerk kan blijven voordat informatie wordt verzonden of een ransomware-aanval wordt uitgevoerd. 

Disaster Recovery & Continuity

Herstel en continuïteit

Herstel snel van gegevensverlies, ongeacht de bron. Als het op uw bedrijf aankomt, is het essentieel dat uw bestanden, mappen en gegevens worden beschermd. Bovendien is de mogelijkheid om uw gegevens snel te herstellen bij een ramp net zo cruciaal. Simpel gezegd: alles wat de dagelijkse bedrijfsvoering van uw bedrijf in de weg staat, kan als een ramp worden beschouwd, maar alleen als u er niet op voorbereid bent.

Een crisisplan voor ransomware is nu een zakelijke noodzaak. Maak nu de jouwe.

Hoeveel zou een storing uw bedrijf kosten? 

Wist u dat bedrijven, afhankelijk van de grootte, tussen de $ 9.000 en $ 70.000 verliezen door slechts één uur downtime? Organisaties denken vaak: “we zijn verre van extreem weer, dat is niet nodig.” De belangrijkste reden voor downtime binnen bedrijven is echter eenvoudige menselijke fouten of ransomware, niet de algemene misvatting over weergerelateerde rampen. Wat zelfs nog verrassender is, is dat slechts 6% van de bedrijven die geen noodherstelplan hebben, een ramp overleeft.

Wat moet u dus doen als uw bedrijf wordt getroffen door ransomware?
  • Beoordeel het probleem.
  • Selecteer het hersteltype.
  • Verifieer het herstel en bevestig de functionaliteit met gebruikers.
  • Herstel indien nodig de originele systemen.
  • Zelfbeoordeling achteraf.

Geen paniek! Je hebt dit en we zijn hier om te helpen. De experts van RPBG kunnen u helpen met de details van noodherstel en bedrijfscontinuïteitsplanning – zowel de fysieke perimeter van uw datacenter als de back-up van uw vitale bedrijfsgegevens – dus wanneer zich een ramp voordoet, kunt u uw bedrijf weer aan de gang krijgen met een minimum aan stilstand.

Certificeringen:

Need More Information?