rpbg-logoBreathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Solutions

 

Een IT oplossing is een reeks gerelateerde oplossingen die aangeboden worden die een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. RPBG NV levert kwalitatieve diensten met behulp van haar gespecialiseerde en gecertificeerde engineers. RPBG biedt IT oplossingen in vijf belangrijke gebieden: Netwerk infrastructuur, Datacenter & Cloud, Mobiliteit, Cybersecurity en Perfect! Software oplossingen.

 

Services

 

IT-Diensten verwijst naar de toepassing van zakelijke en technische expertise om organisaties in staat te stellen informatie en bedrijfsprocessen te creëren, te beheren, beveiligen en te optimaliseren of er toegang toe te krijgen. De gebieden van IT dienstverlening van RPBG NV zijn gecategoriseerd onder: IT Consultancy & Planning, Security oplossingen, Hardware plannen, ISP & Datacenter diensten.

Managed Services

 

Bij het effectief toepassen van een Managed dienst, is het als het werven van de capaciteit van een IT-afdeling met de expertise van ervaren professionals om gerichte oplossingen te leveren.
Tot Managed diensten van de RPBG behoren: Managed ERP & HR oplossingen, Managed service contracten, monitoring en solution desk services.

Certificeringen:

Onze partners:
“Als een bedrijf die personeelsontwikkeling als prioriteit heeft, stellen wij het zeer zeker op prijs dat er training programma’s in Suriname worden aangeboden die voldoen aan onze verwachtingen. In deze uitdagende tijden, is het nodig dat er behalve een kwalitatief curriculum beschikbaar is, ook de optie voor remote-learning aanwezig is. RPBG heeft ons gelukkig in al deze aspecten van dienst kunnen zijn, en wij stellen dat zeer zeker op prijs. Gefeliciteerd met jullie 25ste verjaardag en wij wensen jullie veel succes in de verdere groei van het bedrijf.”

– Jonathan Gangadin, Superintendent
LEARNING AND DEVELOPMENT
Newmont Suriname LLC

Bekijk meer testimonials van RPBG klanten.

Een greep uit ons klantenbestand:

Informatie aanvragen