rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Jonathan Gangadin

Superintendent, Newmont Suriname LLC

“Als een bedrijf die personeelsontwikkeling als prioriteit heeft, stellen wij het zeer zeker op prijs dat er training programma’s in Suriname worden aangeboden die voldoen aan onze verwachtingen. In deze uitdagende tijden, is het nodig dat er behalve een kwalitatief curriculum beschikbaar is, ook de optie voor remote-learning aanwezig is. RPBG heeft ons gelukkig in al deze aspecten van dienst kunnen zijn, en wij stellen dat zeer zeker op prijs. Gefeliciteerd met jullie 25ste verjaardag en wij wensen jullie veel succes in de verdere groei van het bedrijf.”

Tony Stuger

Afdeling ICT Sectiehoofd, Self Reliance Verzekeringen

“Wij zijn reeds langer dan 7 jaar klant van RPBG.
Het is geen klant/leverancier verhouding maar meer een partnership. RPBG denkt met ons mee en hebben voor steeds meer uitdagingen waar wij tegenaanlopen een toepasselijke solution. Persoonlijk, betrokken en hart voor ons bedrijf en onze klanten. De responsetijden zijn supersnel en hebben bij urgente gevallen ons altijd goed opgevangen. Top communicatie, snel en accuraat en ook nog veel gezelligheid onderling.”

Chanel Binda

Assistant HR/Quality Manager, N.V. Devina’s Enterprises

“Salarisadministratie kan bijzonder tijdrovend zijn, omdat je heel nauwkeurig te werk moet gaan om aan iedere medewerker het juiste bedrag uit te keren. Toen wij nog geen gebruik maakten van HRMSPlus! van de RPBG, was de salarisadministratie een langdradig proces. Dankzij HRMSPlus! is het bijhouden van de personeels- en salarisadministratie eenvoudig en snel. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Daarnaast is de uitstekende softwaresupport die wij ontvangen van het RPBG-team een grote “Plus!” van HRMSPlus!””

Franky Imandikromo

Project Coordinator, S. IDOEWIBEDRIJF N.V.

“S. Idoewi bedrijf N.V blikt tevreden terug naar de periode vanaf aanvraag tot oplevering van de diensten aan ons.”