rpbg-logoBreathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Missie

Rosheuvel & Partners Business Group, meer bekend als de RPBG, is een dynamische Surinaamse onderneming die via haar werkmaatschappijen producten en/of diensten aanbiedt in Suriname en regio. Vanuit haar originele discipline, Informatie Technologie, is het dienstenpakket uitgebreid en beslaat nu het gehele gebied van de Informatie en Communicatie Technologie (ICT), terwijl tevens diversificatie plaatsvindt naar aanverwante industrieën.

Visie

RPBG, een Surinaams bedrijf dat de creativiteit van de Surinaamse mens aanwendt om in balans met haar omgeving te werken aan de optimale benutting van technologische mogelijkheden, teneinde een verscheidenheid aan producten en diensten te leveren die voor continue groei van de onderneming en creatie van welzijn voor haar medewerkers zorgdraagt.

Als een bedrijf die personeelsontwikkeling als prioriteit heeft, stellen wij het zeer zeker op prijs dat er training programma’s in Suriname worden aangeboden die voldoen aan onze verwachtingen. In deze uitdagende tijden, is het nodig dat er behalve een kwalitatief curriculum beschikbaar is, ook de optie voor remote-learning aanwezig is. RPBG heeft ons gelukkig in al deze aspecten van dienst kunnen zijn, en wij stellen dat zeer zeker op prijs. Gefeliciteerd met jullie 25ste verjaardag en wij wensen jullie veel succes in de verdere groei van het bedrijf.

- Jonathan Gangadin, Superintendent

Newmont Suriname LLC

Wij zijn reeds langer dan 7 jaar klant van RPBG.
Het is geen klant/leverancier verhouding maar meer een partnership. RPBG denkt met ons mee en hebben voor steeds meer uitdagingen waar wij tegenaanlopen een toepasselijke solution. Persoonlijk, betrokken en hart voor ons bedrijf en onze klanten. De responsetijden zijn supersnel en hebben bij urgente gevallen ons altijd goed opgevangen. Top communicatie, snel en accuraat en ook nog veel gezelligheid onderling.

- Tony Stuger, Afdeling ICT Sectiehoofd

Self Reliance Verzekeringen

Een greep uit ons klantenbestand:

Onze partners:

Certificeringen: