rpbg-logoBreathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

IT Solutions


Een modern, snel en betrouwbaar netwerk is belangrijker dan ooit voor de bedrijfsprestaties. Echter is het bijhouden van de tempo van de technologie moeilijker dan ooit. Het belang van mobiliteit wordt steeds groter naarmate meer werknemers afhankelijk zijn van smartphones en tablets in plaats van oudere machines zoals desktops en notebooks.

Met de snelle groei van IoT/IoE moeten netwerken in de toekomst klaar zijn voor een nog grotere verscheidenheid aan apparaten: Van (AR) augmented reality- en (VR) virtual reality-apparaten tot wearables en ook branchespecifieke technologieën (zoals verbonden medische monitoren die in de gezondheidszorg worden gebruikt alsook slimme met diverse toepassingen).

Uw datacenter: op locatie, in de cloud of hybride

Het ontwerp van uw datacenter is cruciaal voor uw succes. Of u nu een verouderd systeem voorziet van upgrades of naar de cloud migreert, onze deskundige infrastructuur architecten kunnen u een soepele overgang verzekeren.

Bouw een veilige netwerkinfrastructuur

Van traditionele servers en datacenters tot geavanceerde virtualisatie en draadloze campussen, uw bedrijf heeft netwerk infrastructuur nodig die kan worden opgeschaald naarmate u groeit.

Bedrijven in de 21e eeuw vertrouwen op mobiliteit

Digitale transformatie wordt aangedreven door Enterprise Mobility, de voortdurende verschuiving van intern vastgebonden werknemers aan bekabelde infrastructuur naar een bedrijfsmodel waarbij meer werknemers afhankelijk zijn van draadloze mobiele apparaten en clouddiensten om hun taken uit te voeren waar ze maar moeten zijn. Onze technische medewerkers kunnen u helpen uw overgang naar een “mobile-first” -omgeving te versnellen.

Cybersecurity is belangrijker dan ooit

Netwerk- en gegevensbeveiliging is essentieel voor het beheer van het moderne datacenter van vandaag. RPBG biedt uitgebreide diensten voor beoordeling, bescherming en herstel van beveiliging aan onze klanten uit de commerciële en publieke sector.

Need More Information?