rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

IT Services

Hoogwaardige technologie oplossingen voor al uw zakelijke behoeften. Van planning en implementatie tot managed services en helpdesk ondersteuning, de RPBG biedt een breed scala aan consultaties en diensten om u te helpen de kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van uw technologie-investering te verbeteren.

IT-onderhoud

De mogelijkheid om uw technologie-uitval te beperken, kan het verschil betekenen tussen ongemak en een zakelijke ramp. RPBG ondersteunt alle soorten netwerkapparatuur, servers, desktops en laptops en opslagapparatuur. We leveren fabrieksgarantie en onderhoudsovereenkomsten op maat om alle apparatuur die we verkopen te ondersteunen.

Raadpleging en planning

Onze technologie plannen, opgesteld door onze ingenieurs en bekwame projectmanagers, leveren de beste technologie, afgestemd op uw behoeften en budget. Grote projecten vereisen een gefaseerde aanpak, waarbij de levering van technische expertise zorgvuldig wordt afgestemd met de levering van producten.

Beheerde services

Beheerde services maken uw IT-kosten voorspelbaarder en betrouwbaarder, verminderen de risico’s voor uw gegevens en IT-middelen en maken uw middelen vrij zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Een greep uit ons klantenbestand:

Need More Information?