rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Colocation

Colocatie is het huren van ruimte voor servers en andere computerhardware bij een datacenter van een externe provider. Colocatiediensten omvatten doorgaans het gebouw waarin alles is ondergebracht, evenals netwerken, fysieke beveiliging, redundante stroom en redundante koelcomponenten, die vervolgens de servers en opslag ondersteunen die door de klant worden aangeleverd. Door te vertrouwen op een colocatie datacenter, kunnen de kapitaaluitgaven voor het bouwen en onderhouden van een eigen faciliteit worden geëlimineerd, terwijl het eigendom en de volledige controle over de fysieke servers wordt behouden. 

Heeft u de behoefte om uw systemen onder te brengen bij de RPBG, dan kunnen wij dat  accommoderen in ons hoogwaardig en optimaal beveiligd datacenter, waar niets aan het toeval is overgelaten.

 

VPS

Zou u zelf geen investering willen doen in servers voor het accommoderen van de verschillende systemen die uw bedrijf nodig heeft, zoals bijvoorbeeld uw financiële en logistieke applicaties, dan kunt u bij ons terecht voor het afhuren van een virtuele server. Deze server is ondergebracht bij de RPBG en wordt afhankelijk van uw wensen  toegankelijk gemaakt. Indien u beveiliging en isolatie wenst, dan bestaat tevens de mogelijkheid deze VPS te koppelen aan een VPN oplossing die ingericht wordt voor u en uw organisatie.

Wilt u meer weten over deze oplossing, volg onderstaande link naar ons contact formulier.

Need More Information?