rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

IT-oplossingen voor de publieke sector en non-profit organisaties

Gestroomlijnde systemen voor efficiënte openbare dienstverlening

Meer doen met minder en het automatiseren van kritieke bedrijfsprocessen zijn essentieel voor de operationele efficiëntie en het verhogen van de klanttevredenheid. Tegenwoordig zijn nationale en lokale overheidsinstanties gericht op het gebruik van technologie om op een meer gestroomlijnde manier informatie te verstrekken om het serviceniveau aan het grote publiek te verhogen.

Staats- en lokale instanties moeten op een kosteneffectieve manier opereren met de nodige samenwerking, netwerk infrastructuur en applicatie ondersteuning. RPBG erkent de unieke rol van nationale en lokale instanties en biedt kant-en-klare en op maat gemaakte oplossingen die productiviteitswinst en kostenbesparingen mogelijk maken.

Publieke sector

De rol van overheidsinstanties en non-profitorganisaties is cruciaal voor het creëren en behouden van een gezonde, tevreden en productieve samenleving

Het publiek heeft dit meer dan ooit nodig, vooral in een tijdperk van krimpende budgetten. Zowel de publieke sector als private non-profitorganisaties moeten zich ontwikkelen en innoveren met technologie om gelijke tred te houden met deze verwachtingen. Componenten eisen meer geintegreerde en intelligente systemen dan ooit tevoren.

RPBG biedt een uitgebreide reeks aan diensten aan die voldoen aan de vereisten voor onderlinge samenwerking, integratie, cloud computing en infrastructuur.