rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Branch Connections

Filiaal-netwerken/ Enterprise V-lan:

Filiaal -netwerken, meer bekend als Enterprise V-lan is een dienst van RPBG die wordt gebruikt om informatie/data te distribueren naar-, van- en tussen externe locaties. Deze data/informatie wordt gedistribueerd over de lokale landelijke infrastructuur van ParboNet. De lokale bandbreedte heeft een ratio van 1:1 dat wil zeggen de upload en de download zijn in evenwicht.

Private Links

Point-to-Point / Point-to-Multipoint:

In bedrijfssituaties waarbij het trekken van kabels niet wenselijk, bevorderlijk en/of mogelijk is, schaffen steeds meer bedrijven onze wireless point-to-point of point-to-multipoint verbinding aan. Het verbinden van uw bedrijfslocaties geeft ongekende voordelen zoals gratis onderling communiceren en één internetabonnement. Dit is ideaal voor iedereen die gegevens moet overbrengen tussen twee nabijgelegen gebouwen of locaties.

RPBG is gespecialiseerd in draadloze point-to-point en point-to multipoint verbindingen en verzorgt het hele traject van site survey tot oplevering. Het voordeel van het gebruik van een point-to-point of point-to-multipoint verbinding is dat er geen dure internetverbinding aangevraagd hoeft te worden. Al het nodige verkeer kan op een veilige manier via het draadloze netwerk verzonden worden.

Need More Information?