rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

IT-oplossingen voor commerciële ondernemingen

We nemen de tijd om uw zakelijke vereisten te begrijpen

We bouwen op maat gemaakte oplossingen rond uw specifieke zakelijke behoeften. De expertise van onze programmeurs stellen ons in staat onze oplossingen aan te passen aan uw vereisten, van basis netwerkinfrastructuur tot technologie specifieke architecturen.

We bedienen bedrijven in een breed scala van commerciële markten
  • Hotels
  • Restauranten
  • Productie
  • Kleinhandel
  • Transport
  • e-Commerce en Webservices

Oplossingen voor commerciële ondernemingen

Opzetten van een robuuste IT-infrastructuur zodat u zich kunt concentreren op het zakendoen

Managed Services voor uw commerciële onderneming kunnen ervoor zorgen dat u beschikt over een team van ervaren en deskundige technici die klaar staan ​​om al uw IT-problemen in de detailhandel op te lossen – van hardware tot connectiviteit. Ons netwerk wordt 24x7x365 gecontroleerd en IT-helpdesk diensten zijn beschikbaar wanneer uw medewerkers het nodig hebben. 

Commerciële gegevensopslag: Van klantgegevens, productgegevens en andere bedrijfsgegevens tot mogelijkheden om vanuit elke locatie uw data te benaderen, heeft u waarschijnlijk een enorme behoefte aan opslag die snel, betrouwbaar en veilig is. Door al uw gegevens effectief te verzamelen, classificeren en op te slaan, legt u de basis die u nodig hebt om een ​​flexibel bedrijf te worden dat wordt aangedreven door de verschillende gegevens die u verzamelt. Als uw oude opslagoplossing niet toereikend is, kan uw team tijd verspillen aan onderhoud en ondersteuning die kunnen worden besteed aan productievere inspanningen – tegen hoge kosten voor uw bedrijf.

Door uw datacenter naar de Cloud te migreren, kunt u op elk contactpunt een naadloze klantervaring bieden, terwijl u een solide platform krijgt dat is ontworpen voor groei. Of u nu kiest voor een publieke, private of hybride cloud, uw gebruikers hebben eenvoudig toegang tot bedrijfskritische applicaties op elk apparaat. En dankzij veilige, compatibele cloudservices kunt u tegen lagere kosten opschalen.

Uw gebruikers en gasten verwachten op al uw locaties betrouwbare Public WiFi . Klanten vragen er niet alleen om, maar het kan ook een handig hulpmiddel worden om hun behoeften bij te houden, uw merk te versterken en zelfs de verkoop te realiseren. De  inlogpagina op uw draadloze netwerk kan dienen als een portaal om bruikbare gegevens over uw klanten te verzamelen, die door uw marketingteam kunnen worden gebruikt om in de loop van de tijd een stevige relatie op te bouwen.

RPBG voorziet in domeinnaamregistraties, webhosting oplossingen en uiteraard complete websites.  Responsive designs bieden het grootste gemak voor een hedendaagse website. Deze passen zich automatisch aan naar de resolutie van de verschillende typen beeldschermen bij pc’s, laptops, tablets en smartphones. De content blijft hierdoor optimaal leesbaar met als resultaat dat de bezoeker het beeld niet hoeft aan te passen. Daarnaast wordt gezorgd dat uw website makkelijker online te vinden is. Een training om de website te kunnen onderhouden, wordt standaard inbegrepen. Aan de andere kant bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten een goede uitkomst voor iedereen die niet van plan is om zelf de website informatie te updaten.