rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Datacenter Architecture

De RPBG heeft ruim tien jaren ervaring in het ontwerpen en leveren van datacenter technologieën. Onze ontwerpers houden een neutrale focus tijdens de planningsfase van uw datacenter project.

Datacenter netwerken

Het datacenter wordt ontworpen als een hoogwaardig netwerk voor hoge prestaties, waarbij servers, opslag en clientapparaten verbonden zijn in een redundante structuur. Gegevensbeveiliging door middel van encryptie, toegangscontrole, gegevensbescherming en zorg voor een gemeenschappelijk beheersysteem dat reikt van een hoogwaardige netwerk-kern tot aan het draadloos segment.

Virtualisatie 

De combinatie van cloud computing, geconvergeerde datacenter infrastructuur en massaproductie van IT heeft de rekenkracht met een factor 10 vergroot. Virtualisatie is de basis van deze technologische revolutie. Wij zijn van mening dat ervaring telt om de volledige waarde van virtualisatie te realiseren.

We hebben vaardigheden aangetoond in het leveren van beheerde virtualisatie-oplossingen:

  • VDI- en thin client-oplossingen
  • Private cloud-datacenter oplossingen om de kosten drastisch te verlagen
VMWare

VMWare is de toonaangevende leverancier van zakelijke virtualisatie-infrastructuur en RPBG heeft VMWare-specialisten in dienst om oplossingen te ontwerpen voor uw datacenter behoeften. Met de VMware vCloud Suite krijgt u een complete, geïntegreerde suite die IT-bewerkingen vereenvoudigt en tegelijkertijd de beste SLA’s voor alle applicaties levert.

Cloudoplossingen voor het datacenter – Cloud OS

RPBG biedt een infrastructuur-ontwerp dat private cloud- en hybride cloud-modellen in uw datacenter activiteiten kan combineren met één gemeenschappelijk beheerplatform.  

We leveren uw organisatie een datacenter architectuur op basis van een Highly Available Computing Platform (HACP), plannen en voeren uw P to V migratie uit in datacenter-applicaties en valideren de oplossing door middel van testen alvorens te implementeren in een productieomgeving.

Microsoft Azure

Bescherm uw bedrijf met de meest vertrouwde cloud

De meeste bedrijven over de gehele wereld vertrouwen de Microsoft Cloud. Azure helpt uw informatie te beschermen door middel van een rigoureuze methodologie en focus op beveiliging, privacy, compliance en transparantie.

  • Vertrouw op de cloud die de meest uitgebreide garanties biedt 
  • Azure Security Center helpt u bedreigingen te voorkomen, te detecteren en erop te reageren met verbeterde zichtbaarheid en controle over de beveiliging van al uw Azure-resources.
  • Vergroot uw wereldwijde bereik met de cloudservice die meer landen en regio’s biedt dan welke andere provider dan ook.
Versnel app-innovatie

Bouw eenvoudige tot complexe projecten binnen een consistente portal ervaring met behulp van diep geïntegreerde cloud services, zodat u uw apps snel kunt ontwikkelen, implementeren en beheren.

Bouw apps snel en gemakkelijk

Of u nu applicaties voor gebruik over het internet of eenvoudige mobiele apps bouwt, ontwikkel en itereer sneller en eenvoudiger met de geïntegreerde tools, API’s en analyses in Azure.

Beheer apps proactief

Gebruik de Azure Portal, Application Insights en Operations Management Suite om inzichten te krijgen waarmee u snel uw apps en systemen kunt bewaken, beheren en verbeteren.

Lever mobiele apps naadloos

Bouw sneller mobiele apps voor elke populaire vormfactor en besturingssysteem met behulp van continue ontwikkeling en DevOps-tools zoals Xamarin .

Cloud Storage

Cloudopslag is een service waarmee u gegevens kunt opslaan door deze via internet of een ander netwerk over te brengen naar een offsite opslagsysteem dat door een derde partij wordt onderhouden. Er zijn honderden verschillende cloudopslagsystemen. Zo is er persoonlijke opslag voor het bewaren en/of maken van back-ups van e-mail, afbeeldingen, video’s en andere persoonlijke bestanden van individuele gebruikers. Er is ook cloudopslag voor ondernemingen waarbij cloudopslag wordt gebruikt als een commercieel ondersteunde, externe back-up mogelijkheid voor het veilig overdragen en opslaan van gegevensbestanden of om deze tussen verschillende locaties te delen.

Opslagsystemen zijn gewoonlijk schaalbaar om te kunnen voldoen aan de opslagbehoeften van een individu of een organisatie. De cloud opslagservice van de RPBG is een opslagservice die achter een bedrijfsfirewall wordt beschermd en meer controle over de gegevens biedt.

Cloud Business Platforms

Microsoft 365

Ontworpen om u te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging

Chat, bel, houd online vergaderingen en werk in realtime samen, of je nu op afstand of on-site werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties

 

Google Apps for Work

Alles wat u nodig heeft om werk gedaan te krijgen, nu op één plek


Geweldige tools waarmee u goed kunt samenwerken
Google Workspace is een geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken werkruimte. Zo bent u minder tijd kwijt aan het beheer van uw werk en kunt u zich volledig richten op het uitvoeren ervan.


Slimme suggesties zodat u prioriteiten kunt stellen
Richt uw aandacht op wat echt belangrijk is en laat de rest over aan Google, met de beste AI en zoektechnologie waardoor u slimmer kunt werken.


Flexibele oplossingen voor elk bedrijf
Werk overal en op elk apparaat (zelfs offline) met tools waarmee u Google Workspace kunt integreren, aanpassen en uitbreiden zodat het past bij de unieke behoeften van uw team.

Websites

RPBG voorziet in domeinnaamregistraties, webhost oplossingen en uiteraard complete websites.  Responsive designs bieden het grootste gemak voor een hedendaagse website. Deze passen zich automatisch aan naar de resolutie van de verschillende typen beeldschermen bij pc’s, laptops, tablets en smartphones. De content blijft hierdoor optimaal leesbaar met als resultaat dat de bezoeker het beeld niet hoeft aan te passen. Daarnaast wordt gezorgd dat uw website makkelijker online te vinden is. Een training om de website te kunnen onderhouden, wordt standaard inbegrepen. Aan de andere kant bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten een goede uitkomst voor iedereen die niet van plan is om zelf de website informatie te updaten.

Onze partners:

Need More Information?