rpbg-logo Breathing life into ICT
149 - ISP Support

Viewing: B2B | Switch to B2C

Enterprise Wireless

Naarmate de draadloze werkplek steeds gewoner wordt, moeten netwerkbeheerders de IT-netwerken die onder hun beheer vallen herzien. De uitdaging zit er dan in om de end-to-end-ervaring te verbeteren. Bedrijven die dit moderne tijdperk ingaan, moeten erkennen dat er meer gebruikers, meer verkeer en meer IoT-apparaten zullen zijn die allemaal verbinding maken met hun netwerk. Hoe pakken netwerkbeheerders deze complexe problemen aan?

Een Enterprise Wireless oplossing van de RPBG sluit aan op deze complexe problemen. De draadloze oplossingen van de RPBG zorgen voor een centrale aansturing, gaan beter om met interferentie en zorgen voor een betere performance.

Wireless Site Survey

Heeft u ook last van het uitvallen van uw WiFi verbinding? Of ervaart u dat uw draadloos netwerk trager werkt dan uw bekabeld netwerk? Zijn er plekken waar u draadloos wenst te werken maar geen verbinding hebt?

Een greep uit ons klantenbestand:

Certificeringen:

Remote Worker

Kijkend naar de ontwikkelingen in de wereld, mede door de pandemie, is de behoefte aan remote werken drastisch toegenomen. Het nieuwe remote worker model kan vergemakkelijking en besparing met zich mee brengen voor tal van werknemers en hun organisaties. Denk hierbij aan de geografische vrijheid en vermindering in het afleggen van woon-werkverkeer waarbij alle services/diensten zoals werken op kantoor, mogelijk zijn.

Wanneer zich noodsituaties voordoen waardoor werknemers niet ingezet kunnen worden op kantoor, hebben organisaties oplossingen nodig die de bedrijfscontinuïteit mogelijk maken en werknemers ondersteunen bij het werken vanuit alternatieve locaties. De overgang naar een RPBG remote worker model stelt gebruikers en bedrijven in de gelegenheid om remote de nodige werkzaamheden te voltooien waarbij de veiligheid van de systemen gewaarborgd wordt. 

Sluit zo een oplossing aan bij uw onderneming, neem contact met de RPBG om de vele opties en voordelen te bespreken.

Management by Platform

Hebt u genoeg van al de verschillende merken en losse access point binnen uw netwerk waarbij u elk apart dient aan te sturen? Neem dan contact op met de RPBG voor onze oplossingen voor het uw draadloos netwerk.

De oplossingen die wij aanbieden zijn zowel voor de SMB als de enterprise markt. De verschillende systemen kunnen een bijdrage leveren aan 

  • Het tegengaan van interferentie storingen
  • wireless performance boosting
  • central management
  • Roaming function
  • Multi-band support
  • Bandwidth limiting
  • Traffic filtering and shaping 

Need More Information?